Norsk  English  

Tirsdag og onsdag:
1730 - 2030
Lørdag og søndag:
1100 - 1600
Høytider: Mer info

Følg E6 sørover ut av Mosjøen. Ved Mosjøhallen, ta av til Sjåmoen. Følg skilting til Sjåmoen ca 8 km oppover, og du havner midt i anlegget.
Vis på kart

Tlf 75 18 92 35
(i åpningstiden)
post@kjemsasen.com
Mer info

Vi setter stor pris på alle som støtter opp om drift og utvikling av dette flotte tilbudet for befolk­ningen på Helgeland:

HOVEDSPONSORER:

Hovedsponsor: Helgeland Sparebank
Hovedsponsor: Helgelandskraft

SPONSORER:
Fru Haugans Hotell - Historisk hotell i Sjøgata
Intersport Mosjøen - Leverandør av sportsutstyrYIT - Leverandør av tekniske bygginstallasjoner
Friisco Bilskadesenter
Nordmiljø - Innsamling og mottak av avfall
ServiceGrossistene - Paul Nygaard AS
Bademiljø - Brødrene Skjervstad AS

Malerbua

 

Næstby XL-bygg

 

Boligspesialisten

 

Kvikk Service

 

Prinfo Rønnes

 

Bredesen Sykkelservice


STØTTESPILLERE:


Vefsn kommune
Mosjøen VGS - Marka

Info Helgeland

Flere bilder

Webkamera

 

 

Temp

VÆRMELDINGER:
VÆR1 | VÆR2 | VÆR3
 

 

Hovedsponsor: Helgelandskraft          Hovedsponsor: Helgeland Sparebank

 

Romjulsåpent i Kjemsåsen!

Vi åpner anlegget i ettermiddag 30. desember for alle, både hovedheisen og barnebakken. NB: Litt spesielle åpningstider på ettermiddagen, kl 1700 til 2000. Toppheisen vil ikke gå ennå. Det er varierende snøforhold, så avgjørelse om videre åpning blir tatt etterhvert. Spesialpriser i dag: Kr 100 for barn og kr 150 for voksne.

[30.12.2015]
Åpen barnebakke 3. juledag

Barnebakken vi være åpen 3. juledag mellom 11.00 og 14.00. Kaféen er også åpen.

[27.12.2015]
Nytt styre, nye fjes

Vi takker valgkomitéen for arbeidet med å fylle de mange ledige plassene i styret. Ved det ekstraordinære årsmøtet ble alle posisjoner besatt, også med varamedlemmer. Klubben har fått en del nye fjes og friskt blod i sentrale posisjoner, samtidig som vi har erfarne folk i bakgrunnen som kan trø til hvis det trengs. Her er mer om det nye styret.

[15.12.2015]
Ekstraordinært årsmøte torsdag 10. des kl 1900

Det blir ekstraordinært årsmøte i Mosjøen Slalåmklubb
Fru Haugans Hotel, torsdag 10. desember kl 1900
Sak: Valg av styre.
Velkommen!

[02.12.2015]
Årsmøte torsdag 5. nov kl 1900

Det er årsmøte i Mosjøen Slalåmklubb på Fru Haugans Hotel torsdag 5. november kl 1900. Saker som ønskes tatt opp må være hos styret innen 1. november. Både gamle og nye medlemmer er velkommen.

[12.10.2015]
Åpent medlemsmøte tirsdag 22. sep kl 1800

Gamle og nye medlemmer er velkommen til sesongstartmøte i Kjemsåsen. Noen er allerede i gang i anlegget, men vi trenger å gjøre opp status og planlegge litt i fellesskap. En viktig sak er bl.a. å få inn nytt blod i styre og stell. Å få i gang en ny valgkomite er prioritert.

[17.09.2015]
Krattrydding i gang

Vi starter opp med krattrydding i Kjemsåsen søndag 20. september fra ca kl 1030. Vi har store arealer som skal kuttes, i år starter vi i øverste del av hovedtraséen, dvs over midt-henget og oppover.

    Krattet kuttes til maks 5 cm høyde, og vi klipper bakken i full bredde - så får vi ekstra områder å boltre oss på til vinteren. Vi har tre håndholdte bensindrevne krattryddemaskiner, samt motorsag, sager og håndklippere. Vi satser på å få kjørt opp utstyret. De som skal være med bør ta med seg mat og drikke. 

    I tillegg har elever fra landbruksskolen som vanlig kommet i gang med ryddingen. De tar det som en del av undervisningen, men det er til stor nytte for klubben.

[15.09.2015]
Stengt hele påsken

Anlegget blir dessverre stengt i palmhelga og i påsken. Vi driver dette på dugnad, og det trengs 4-6 personer for å holde åpent en vanlig dag. Dette er blitt vanskelig å få til i påsken når så mange reiser bort. Desverre er forholdene så usikre at vi blir nødt til å holde stengt også 2. påskedag, dvs mandag 6. april.

[27.03.2015]
Følg med på Facebook

For de siste meldingene om forholdene, følg med på våre Facebook-sider.

[04.03.2015]
Kanonforhold i helga!!!

I helga er det meldt suverene forhold i bakken med sol fra en skyfri himmel begge dagene. Lørdag kommer det alpinister fra Mo og Sulitjelma for å kjøre to renn, og deler av bakken blir stengt i perioder (bare lørdag). Men familieløypa er helt åpen, også toppheisen med alle traséene er tilgjengelig for alle.

Mer info
[13.03.2015]
<< Forrige 11-20 av 568 Neste >>
Klikk for større kart
Løypekart

Helgelands
største alpinsenter

• Tre heiser
• Seks km løypenett
• Spennende terreng
• Lengste nedfart 2.2 km
• Familieløype
• Egen barnebakke/heis
• Ski- og brettpark
• 550 moh - flott utsikt
• 270 m høydeforskjell
• Kafé og garderobe
• Gratis utlån av utstyr
• Gratis parkering

Helgeland Alpinsenter ligger i Kjemsåsen en mil øst for Mosjøen. Anlegget eies og drives på dugnad av Mosjøen Slalåmklubb.

 

Støtt klubben
når du tipper!
Det er store kostnader med å drive et alpinanlegg, og alt vi tjener og får i støtte går tilbake til drift og sportslig satsing for barn og unge. Nå kan du eller familien din støtte oss når dere tipper, uten at det koster dere ett øre. Ved innlevering, få tippekortet registrert på:
Mosjøen Slalåmklubb
Lag nr 976 971 582
 
Bli medlem!
Vi ønsker alle velkommen som medlem i Mosjøen Slalåmklubb. Medlemskapet er helt uforpliktende, gir rabatt på heiskort, og bidrar bl.a til at klubben kan få mer offentlig støtte. Medlemskap er obligatorisk ved deltakelse på treninger og kjøp av sesongkort. Medlemskap er kr 100 pr år, familiemedlemskap kr 300 pr år. Betales i kaféen eller til konto 4530 11 05308
 
Kulturprisen
Marit Bockelie: I skibakken (tresnitt)
Mosjøen Slalåmklubb ble i 2007 tildelt Vefsn kommunes kulturpris for arbeidet med Kjemsåsen Alpinsenter. Prisen besto bl.a. av et flott bilde av Marit Bockelie, bildet henger nå i kaféen. Les mer
 
Helgeland Alpinsenter Kjemsåsen Mosjøen Slalåmklubb slalomklubb alpin alpint alpintsenter ski slalåmski brett snøbrett snowboard slalåm slalom utfor telemark offpist offpiste vinter vintersport vinterferie alpinanlegg slalåmbakke skisenter skiheis skipark Sjåmoen Skjåmoen Storhaugen Reinfjellet Mosjøen Sandnessjøen Brønnøysund Mo i Rana Helgeland Nordland Norge Norway.
web: info helgeland